Kategorier
Online sport Sport

Sådan vinder du på oddset 

Er du træt af at tabe, når du giver dig i kast med oddset? Eller kunne du godt tænke dig at give det et skud og se, om ikke du kunne blive god til det? Oddset er en kunst og kan være meget svær at mestre. Men med lidt ekstra opmærksomhed og gode råd, kan du være heldig at være den næste, der vinder. 

Mere end en milliard. Så meget tjente de bedste bookmakere i Danmark på at udbyde odds. Altså betyder det, at du langt fra er den eneste, der smider penge væk på odds. Men vil du gerne undgå at forblive en del af statistikken? Så læs med videre her i teksten. 

Du skal tænke strategisk 

Har du et par gange prøve at gå i gang med oddset? Men uden held? Det er du langt fra den eneste, der har gjort eller prøvet. Den største fejl er, at du ikke ser det som en investering. For det er du nødt til. Hvis du gerne vil vinde stort eller gerne vil blive god til det, er du nødt til at gå fra “hyggen i det” til at se det som en investering. Altså er du nødt til at se seriøst på det. 

Man kommer nemlig på ingen måder sovende til at vinde på betting. Du kan sagtens være heldig og vinde den helt store jackpot. Men hvis du gerne vil spille mere bæredygtigt og have et langvarigt overskud, kræver det en masse tid, hårdt arbejde og research. 

I stedet for at sætte nogle penge på nogle enkelte fodboldkampe, skal du i stedet gennemtænke hele din strategi. Ja, og så gælder det selvfølgelig også om at være disciplineret!

Start med at spille uden at bruge penge 

Vil du gerne blive god til det uden at brænde for mange penge af i opstartsfasen, kan du med fordel “spille” og oddse, uden du oddser. Altså opretter du en konto, går analytisk til værks til de kampe og sport, du gerne vil oddse på, og skriver det ned på et stykke papir. 

I stedet for at smide penge efter det, starter du i stedet med bare at følge med i udfaldet af resultaterne for at se, hvor godt du klarer dig. Gør gerne dette i en længere periode, indtil du er blevet helt skarp på din strategi, mavefornemmelse og økonomiske sans. Altså kan du øve dig og sætte dig ind i det, uden du kommer til at smide en masse penge væk. Det er naturligvis ikke lige så spændende en måde at gøre det på – men det er en god måde at lære det på, uden det gør ondt på pengepungen eller har økonomiske konsekvenser. 

Gør brug af bonusser og kampagner 

Der er meget hård konkurrence på spillemarkedet. Det kan komme dig til gode. For at få din og andres opmærksomhed, tilbyder udbyderne nemlig bonusser og kampagner. Nogle af disse er meget brugbare og kan hjælpe dig godt i gang med at oddse, uden du behøver bruge for mange penge til at starte med. 

Læs mere om odds på spillesider.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.