Redaktion

Anders Høeg Lammers (f. 1983) har en BA i filosofi med tilvalg i samfundsfag og en kandidat i international journalistik. Fra de tidlige barneår har han været fascineret af fodbold, atletik, cykling og tennis. Hans absolutte hovedfokus vil være på tennis, hvor Djokovic, Nadal og Federer presser hinanden til nye højder. Der vil dog også blive tid til afstikkere til andre sportsgrene.

Kresten Lundsgaard-Leth (f. 1983) er mag. art. i filosofi og er i dag ph.d.-stipendiat på Institut for Kultur og Samfund ved Aarhus Universitet. Sportsinteressen tager udgangspunkt i Cruyffs legendariske Barcelonamandskab fra de tidligere 90’ere, hvor primadonnaen Romario var den helt store helt. Ellers kæmpefan af den ultimative tennis-elegantier Roger Federer såvel som den amerikanske ishockeyliga, NHL, hvor bl.a. geniet Sidney Crosby huserer. Kan helt klart også finde på at skrive om cykelsport, der også – siden læsningen af Jørgen Leths ”Den gule trøje i de høje bjerge” udgør en gammel passion.

Kristoffer Lottrup (f. 1987) er i gang med at uddanne sig til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Siden en vis Cantona tonede frem på tv-skærmen engang i midten af halvfemserne, har fodbold været hans altoverskyggende favoritsport. Derfor vil Kristoffer hovedsageligt bidrage med indlæg om den lille runde.

Morten Øyen Jensen (f. 1984) er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet og har en MA i International Journalism fra City University i London. Interessen for fodbold er stor, især italiensk fodbold. Har hang til de taktiske dyder, og synes Barcelonas tiki-taka kan være lidt kedeligt.

Peter Christian Baggesgaard Hansen (f. 1982) er uddannet idéhistoriker fra Aarhus Universitet med journalistisk tilvalg fra Danmarks Journalisthøjskole. Glødende Newcastle-fan. Derudover er hans sportslige interesser primært cykling og boksning. Peter er af den overbevisning, at Giro d’Italia er langt mere spektakulært end Tour de France. Han er desuden stærkt fascineret af boksesportens historie, hvilket ofte vil være udgangspunkt for indlæg og artikler.

Søren Ditlev Monrad (f. 1982) er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Interessen for sport er bred og har ingen fine fornemmelser. Derfor kan røvballesporten speedway sagtens fange opmærksomheden i samme grad som en længe hypet Super Bowl, der er pakket ind i milliarder af reklamepenge, enorm medieopmærksomhed og store superstjerner.

Tyson William Lyall (f. 1986) er MA. i International Relations fra University of Westminster og kandidat i Socialvidenskab og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Han har lidt af fodboldgalskab siden de helt unge år, men sidder også gerne op hele natten for at følge boksning og NBA. Sommerferier holdes helst indendørs med Tour de France på tv’et. Den første kærlighed hedder Brøndby IF, som han har levet i et turbulent ægteskab med i over tyve år. Bruger alt for mange penge på fodboldbiografier og Premier League-billetter.